EVELYN TIMISOARA - MANICHIURA SI PEDICHIURA CLASICA, SPA SI CU GELSpa pedichiura

Ce este pedichiura spa?

Picioarele noastre foarte iubite se obisnuiesc foarte mult de mers pe tocuri, sufera de colanti sintetici, pantofi calde si depilare. Toate acestea conduc la faptul că pielea de pe picioare se usucă, și un fel de lipsit de viață, letargic.

Picioarele, precum și fața noastră și întregul corp necesită îngrijire corespunzătoare. Pentru a face acest lucru, în saloanele de frumusețe speciale, puteți face o procedură numită pedichiură spa.

Această procedură vă va aduce nu numai mare plăcere, ci și beneficii mari. Apropo, ea iubește nu numai femeile, ci și bărbații.

O parte importantă a acesteia este relaxarea.

În pedichiura spa folosind cele mai moderne produse cosmetice, extract de alge, noroi terapeutic și apă termală. Această procedură se ocupă pe deplin de picioarele dvs.

De obicei, include: baie de picioare, tratamentul picioarelor și degetelor de la picioare, curățarea pielii, masca și masajul picioarelor.

Care este diferența dintre pedichiura SPA și cea obișnuită?

În această metodă, nu există nici o încălcare a integrității pielii, nimic nu este tăiat sau tăiat. Îndepărtarea de porumb, pielea întărită și porumbul, se datorează dizolvării produselor cosmetice speciale.

Această procedură este destul de ușoară și foarte plăcută. Este exclusă posibilitatea rănirii accidentale a pielii și a durerii. Stratul superior al pielii keratinizate se dizolvă treptat și uniform și dispare. După aceasta, efectul pielea netedă durează destul de mult timp, aproximativ o lună.

Procedura în sine durează aproximativ două ore. Include multe manipulări utile și foarte plăcute. O astfel de pedichiură nu numai că are grijă de picioarele dvs., ci și de relaxare completă. Muzică plină de relaxare joacă în studiu în acest scop, se folosesc lumanari de aromă și tămâie. Acest serviciu neobișnuit combină estetica și medicina. Tratament și frumusețe. Clienților li se oferă să rămână în special, iar în unele saloane și scaune cu vibromasaj, în care vă puteți relaxa complet.

Cum se face acest serviciu?

SPA-pedichiura se face numai după un pedichiură hardware sau regulat. Se compune din patru etape, însoțite de un punct sau de un masaj clasic. Practic, cosmeticele de la producătorii renumiți sunt folosite pentru pedichiura spa. Principala substanță care este în ele este mineralele sănătoase și acidul activ din fructe.

Prima etapă - în aburi

La început, apare aburirea: tratamentul sanitar și igienic al picioarelor. Baia antiseptică curăță și înmoaie pielea și unghiile. Temperatura apei este de aproximativ grade 38. Apa mai caldă este rea pentru nave, dar apa rece nu va crea un efect de aburire. Durata acestei proceduri plăcute este de aproximativ 5-10 minute. Nu mai este recomandat, deoarece pielea este prea slabă.

În baia de picioare adăugați produse cosmetice care vă permit să vă relaxați complet. În această etapă, și băi cu hidromasaj cu sare de mare obișnuită.

A doua etapă - peeling

A doua etapă constă în aplicarea unei astfel de proceduri ca peeling. În prima etapă, se realizează un peeling moale și plăcut. Exfoliază stratul de suprafață al pielii moarte. Acest lucru se face cu scrubs conținând sare de mare și acizi hidroxil alfa. Apoi, serul este aplicat, efectul căruia ajută la realizarea unui peeling profund, care îndepărtează cornurile și calusurile puternice.

A treia etapă - răcire hidratantă și lentă a pielii.

În cea de-a treia etapă, pielea picioarelor este umezită și răcită. Ei au pus o mască pe diferite ingrediente și uleiuri hidratante. Durata acestei proceduri este de aproximativ 20 minute. Măștile includ argilă minerală, extracte de mare, mentol, glicerină, extract de aloe vera, menta.

Etapa finală - masaj

În concluzie, se efectuează un masaj foarte elegant și delicat, fiecare dintre care este masat timp de aproximativ zece minute. Un astfel de masaj este un mijloc excelent de a îmbunătăți starea de bine. El dă o mare încărcătură de veselie și emoții pozitive. Masajul are un efect pozitiv asupra muncii tuturor organelor interne ale corpului. Reduce durerea articulațiilor, în spate, ameliorează sindromul de oboseală cronică, ameliorează insomnia și edemul la nivelul picioarelor.

După toate procedurile efectuate, se aplică o cremă hrănitoare care face ca pielea picioarelor să fie netedă și catifelată.


Video: Zi de rasfat! Pedichiura spa la Nail Boutique Cluj

Spa pedichiura
Spa pedichiura images

2019 year
2019 year - Spa pedichiura pictures

Spa pedichiura forecasting
Spa pedichiura recommend photo

Spa pedichiura foto
Spa pedichiura pictures

Spa pedichiura Spa pedichiura new picture
Spa pedichiura new pictures

pics Spa pedichiura
pics Spa pedichiura

Watch Spa pedichiura video
Watch Spa pedichiura video

Communication on this topic: Spa pedichiura, spa-pedichiura/
Communication on this topic: Spa pedichiura, spa-pedichiura/ , spa-pedichiura/

Related News


Final Pagani Huayra Hypercar Will Wear Lewis Hamiltons F1 Colours A 3M Pricetag
Zapestnica za noge
Vad ska man ha på sig med en zigenare kjol
How to Dehydrate Pineapple
TheList: 10 Scientific Beauty Breakthroughs
Core Workout for Runners: How to Improve Endurance and Strengthen Your Abs
How Do I Come Out to My Friend Crush
How to Increase Fuel Mileage on a Car
Is This the It-Girl Haircut of the Season
How to Report a Hate Crime
Lámhleabhar Ombre 2019 - Smaointe Faisin do Néilí Fada agus Gearr
KonyhaszekrényekDate: 06.12.2018, 08:34 / Views: 31365