✅ Owoc kaki: jak go jeść? Właściwości zdrowotneХирудотерапија за прелепо тело

Свака особа другачије третира пијавице: код некога узрокује гнусобан однос и страх, а неко их апсолутно гледа равнодушно. Али чињеница остаје неспорна да је за многе људе ова створења постала најбоље лечење.

Хирудотерапеути називају медицинску пијаву више и мање, али ремек-дело природе, помажући људе хиљадама година. Али, дошло је до тренутка када се третман пијаца пребацио из традиционалне медицине на нетрадиционалну. Након превеликог ентузијазма у КСНУМКС-кк години двадесетог века, хемотерапија само у последњој деценији, овај метод поново добија замах.

И, иако искуство показује да је хирудотерапија веома ефикасна, не желе га рангирати као службену медицину. И ово је досадно, јер пракса показује да пијанци врло често помажу тамо где су најнапредније методе лечења беспомоћне. Чини се да у случајевима када лекари користе операцију, пијаце у потпуности третирају болест.

За лечење користите само медицинске пијаце. Обични пилићи, који се налазе у водним тијелима, неприкладни су за лијечење - ово је сасвим друга врста, која се назива коњским пијавицама и нема терапеутски ефекат. Медицински пијаци се гаји на специјалним биофакоријама, а само њихова пљућа има лековито и лековито својство. Леецх салива садржи више од сто педесет терапијских компоненти, од којих се могу разликовати хормони, хирудин, ензими и витамини.

Процедура хирудотерапије

Пре него што почнете са лечењем болести, потребно је да одредите његов узрок. Након што је пацијент прошао пуни преглед и прошао све неопходне тестове, хирудотерапеут ће прописати терапију. Након што је идентификовао постојеће проблеме, лекар ће сам утврдити најприкладнија места на којима би пијав требало "радити".

Ујед пијавице је прилично безболан због анестетичких својстава пљувачке и нешто подсећа на мравље. Човек не осећа присуство на телу овог створења. Док се крв не напије, пијавица држи и онда пада. У пракси истовремено раде између једне и десет "богатих исцелитеља", а поступак траје КСНУМКС минута. Често се пијава осјећа гдје је потребна његова помоћ.

Неопходно је узети у обзир да је пијавка прилично капичасто створење, а понекад одбија да се прикачи људима. Нарочито не толерише мирисе сапуна, парфема и зноја. Такође не воли алкохол. Зато пре него што одете до хирудотерапеута, пацијент треба да се тушира ​​сапуном и не пије алкохолна пића, а потом одлазак код доктора може бити узалудан.

Терапеутски ефекат хирудотерапије у козметологији

Дерматологија гарантује ефикасност ове методе са акумулираним клиничким искуством.

Козметологи широм света већ су ценили могућност хирудотерапије, што помаже у обнављању микроциркулације у телу и активирању лимфне дренаже. Осим тога, третман са пијацама стимулише процес обнове коже, спречава појаву оксидативног стреса. Као резултат - кожа постаје ружичаста, стиче мекоћу, еластичност, еластичност и глаткоћу.

Стагнантне тачке, акне и стари ожиљци су такође индикације за лечење пијавицама. Ови проблеми помажу у исправљању одводњавања, имуномодулацијског ефекта хирудотерапије. По завршетку терапије, ожиљци на лицу се изједначе, кожа узима свеж, опуштени изглед.

Хирудотерапија има позитиван ефекат на целулит. После две или три сесије, губитак ткива нестаје, "поморанџа", коју многи мрзе, опада и понекад нестаје. Побољшање се може посматрати када се ради о облицима целулита. Многи центри за љепоту укључују сесије хирудотерапије на листи спа третмана, замјењујући их скупим кремама и облогама.

Иако је читав низ сведочења прилично велик, веома је важно доћи до искусног доктора, који ће одбацити сумње, давати раи наду и донијети снове у живот.

Хирудотерапија практично нема контраиндикација и може се прописати чак и за малу децу. Једина ограничења старости су повезана са немогућношћу да се придржавају свих потребних мера за бригу о ранама.


Video: Hybridization of Ibuprofen OH

Хирудотерапија за прелепо тело
Хирудотерапија за прелепо тело images

2019 year
2019 year - Хирудотерапија за прелепо тело pictures

Хирудотерапија за прелепо тело forecasting
Хирудотерапија за прелепо тело recommendations photo

Хирудотерапија за прелепо тело foto
Хирудотерапија за прелепо тело pictures

Хирудотерапија за прелепо тело Хирудотерапија за прелепо тело new foto
Хирудотерапија за прелепо тело new picture

foto Хирудотерапија за прелепо тело
images Хирудотерапија за прелепо тело

Watch Хирудотерапија за прелепо тело video
Watch Хирудотерапија за прелепо тело video

Forum on this topic: Хирудотерапија за прелепо тело, hirudoterapi-a-za-prelepo-telo/
Forum on this topic: Хирудотерапија за прелепо тело, hirudoterapi-a-za-prelepo-telo/ , hirudoterapi-a-za-prelepo-telo/

Related News


Pizza Project
Elito skėčiai
Ανδρικά slip-ons - άνεση και πρακτικότητα το καλοκαίρι
Torch fat in 10 days
Trump accuses Frances wine industry of unfair trade practices
17Ingenious Ways toGet The Lips OfYour Dreams
Casey Neistat Shows Us What Its Like To Fly In A 21,000 First Class Seat
Modni kožni kabanice 2018
How to Pack for an Antarctica Trip
Canadian Olympian and 2 others arrested in South Korea, charged with stealing car
Stivali alti
9 Steps to Treat Depression Naturally
How to Blend Food Safely
How to Make Pull Apart Garlic BreadDate: 15.12.2018, 22:10 / Views: 65434