Slenlux Jeggings Jeans - 3 perechi de Jeggings la pret de 1Ce pot purta jaggins?

Jeggings nu au nevoie de recomandări speciale, femeile de modă și așa adoră. Acest lucru este o cruce între jambiere și blugi strâmți. Ele sunt foarte elastice și se potrivesc bine figurii, dar au o textură și o culoare similară denimului. În ciuda recunoașterii și popularității pe scară largă, întrebarea cu privire la ce să poarte jeggings, interesează multe fashionistas. La urma urmei, pentru a arata mereu perfect, este important sa invatati cum sa faceti seturile potrivite cu ele.

Jeggings sunt prototipul jambierelor care au fost la vârful popularității în 80-urile secolului XX. Acum sunt din nou la modă, dar denimul elastic subțire a fost folosit pentru a le face. Există diverse modele de jeguri: clasice, uzate, sfâșiate, cu talie înaltă sau joasă, pentru femeile însărcinate. Nuanțele populare sunt: ​​albastru, bej, alb, gri, etc.

albastru jeggingsalbastru jeggings

Materiale și Decorare Jeggings

Jeggings sunt fabricate din material stretch. Se potrivesc în mod ideal cu cifra datorită elasticității țesăturii, nu creează disconfort în timpul uzurii, nu se sfărâmă și nu se întinde în timp. Cel mai adesea, modelele nu au fermoar, care este cel mai mare avantaj al lor.

Spre deosebire de blugi, jeggings au mult mai mult elastan în material. După spălare nu va fi nici o dificultate în a le pune pe. Țesătura este atât de confortabilă, ușoară și plăcută pentru organism, încât puteți juca cu ușurință sport sau puteți merge în jogging în astfel de pantaloni.

Designeri special amortizat juggins de atribute tradiționale inerente blugi clasice: cusături, fermoare, și nituri. Cu toate acestea, unele decoruri pot fi prezente. De exemplu, modelele sunt decorate cu buzunare frontale sau spate, funcționale sau nu. De asemenea, jeggiile sunt uneori cusute cu nituri, pietre, bretele sau nasturi. Cusatura, centura și alte detalii pot fi făcute sub formă de amprente.

Kiturile Jeggins

În ciuda aspectului atractiv și a versatilității lui Jeggings, este destul de dificil să le combinăm cu alte lucruri. Dacă luați alte obiecte de îmbrăcăminte analfabete, puteți obține, în loc de o imagine elegantă, una vulgară și fără gust. În plus, jeghenele au un singur lucru: arată cel mai bine pe fetele subțiri cu picioare perfecte. În caz contrar, datorită stilului strâns de montare, este posibil să se sublinieze nu avantajele, ci defectele figurii. Iată câteva sfaturi:

1. Pentru a crea un arc romantic, poți purta juggini cu o bluză de șifon și pompe pe tocuri de toc. Dintre accesorii, un sac de ambreiaj ar fi potrivit aici.

arcul feminin pentru o întâlnirearcul feminin pentru o întâlnire

2. Arcul elegant urban este obținut prin combinarea juggins cu tricouri luminoase și tricouri cu mâneci lungi. De asemenea, tunicile, cămășile denim, vestele sau jachetele care sunt purtate peste partea superioară se vor potrivi perfect.

luminos kit de zi cu ziluminos kit de zi cu zi

juggins într-un arc pentru fiecare zijuggins într-un arc pentru fiecare zi

3. Jeggings accentuează perfect stilul casual, dar ele nu sunt potrivite pentru arcul de birou, pentru că arată sexy și pot fi percepute ca fiind sfidător.

gri jeggings în toamna setgri jeggings în toamna set

combinație de jeggings cu lucruri clasicecombinație de jeggings cu lucruri clasice

4. Jachete și topuri scurte pot fi combinate cu jaggins doar fete înalte cu o figură subțire. În general, este mai bine să rămânem cu aceleași opțiuni ca și în cazul jambierelor. Asta este, pentru a le completa cu elemente alungite de îmbrăcăminte: tunici, rochii, cardigane, pulovere.

5. Din pantofi puteți alege orice opțiune potrivită: pantofi cu tocuri sau pantofi plat, cizme glezna, cizme. Fetele înalte își pot permite apartamente de balet, cizme sau adidași. Sandalele și flip-flop-urile nu trebuie folosite.

jaggins și cizme cu talpa platjaggins și cizme cu talpa plat

Jeggings - o opțiune bună pentru crearea unei imagini pentru fiecare zi și o întâlnire romantică. Dacă abordați corect pregătirea kiturilor, puteți evidenția demnitatea figurii și puteți arăta gustul dvs. impecabil.

Vezi:

1. © giselgl
2. © stilkaty
3,5. © miaventuraconlamoda-miaventuraconla
4. © sunset-2
6. © vla_bizz
7. © luchaperri
8.


Video: Tinute Care Iti Dau Incredere la Lidl • din 17 Decembrie 2015

Ce pot purta jaggins
Ce pot purta jaggins images

2019 year
2019 year - Ce pot purta jaggins pictures

Ce pot purta jaggins advise
Ce pot purta jaggins forecasting photo

Ce pot purta jaggins picture
Ce pot purta jaggins images

Ce pot purta jaggins Ce pot purta jaggins new foto
Ce pot purta jaggins new photo

photo Ce pot purta jaggins
foto Ce pot purta jaggins

Watch Ce pot purta jaggins video
Watch Ce pot purta jaggins video

Forum on this topic: Ce pot purta jaggins, ce-pot-purta-jaggins/
Discussion on this topic: Ce pot purta jaggins, ce-pot-purta-jaggins/ , ce-pot-purta-jaggins/

Related News


Andre Akpan
Redhead smink
Chlorophyllin Reviews
Kvinders bukseredragt: 2018-mode på året
The 10 Best Cities for Your Skin
Things Girls do Post Breakup in Hindi
Shopbop: Music FestivalChic
How to Do Extended Side Angle (Utthita Parsvakonasana) in Yoga
Stance Socks
Süet sırtı
Alfred Dunhill Menswear: SS13Date: 15.12.2018, 22:11 / Views: 62434